Acest website folosește cookie-uri. Dacă continui navigarea, vom presupune că ești de acord cu acestea.
Inapoi

Acest produs beneficiaza de garantie de 1 an de zile.

Pentru toate produsele vandute si livrate de catre Gonga beneficiezi de certificate de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

Produse cu certificat de garantie

Pentru a-ti facilita accesul la service in cazul unei eventuale defectari a produsului in perioada de garantie, am incheiat parteneriate cu marii producatori astfel incat sa-ti putem oferi reparatia produselor

 

Asadar, pentru o parte dintre produsele vandute de Gonga vei primi certificat de garantie in format electronic sau va fi regasit in colet.

In acest caz, daca produsul se defecteaza in perioada de garantie iti asiguram reparatia lui.

Produse cu certificat de garantie emis de producator

Pentru o parte dintre produsele vandute de Gonga vei primi certificat de garantie emis de producator sau distributor in format tiparit. Il gasesti in cutia produsului sau lipit pe exteriorul cutiei. Pastreaza certificatul ca sa poti beneficia de garantie, daca va fi nevoie.

Daca produsul se defecteaza in perioada de garantie, reparatia iti este asigurata de reteaua de service autorizat a producatorului/ distribuitorului, in centrele specificate in certificat. Ai posibilitatea sa duci produsul defectat la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat, care va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.

Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.

Produse resigilate

Toate produsele resigilate sunt insotite de certificate de garantie in format electronic sau va fi regasit in colet. Certificatul il vei primi pe email, sau in colet.

Perioada de garantie este specificata in certificatul de garantie al fiecarui produs.

Daca produsul se defecteaza in perioada de garantie iti asiguram reparatia lui.

Ne puteti contacta la adresa de email: [email protected] sau nr. de telefon: 0787 766 000