-50% - 50%

Aeroterma electrica pentru interior sau exterior, 3000 W, negru

BU721
1 Obiect
209,99 lei
419,98 lei
cu TVA
>Castiga 21 puncte/21,00 lei Castiga 21 puncte/21,00 lei (Fiecare 10,00 lei cheltuiti = 1 punct, 1 punct = 1,00 lei reducere)
Cosul dvs. va totaliza 21 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 21,00 lei.
Cantitate:

Retur gratuit in 14 de zile detalii Livrare standard

Aeroterma electrica pentru interior sau exterior, potrivita pentru a incalzi diferite spatii.

Incalzitor cu o capacitate de pana la 3kW camera se incalzeste imediat. Designul dispozitivului face ca aerul cald sau rece sa fie distribuit uniform prin camera. Are picioare practice care permit o pozitionare stabila. Incalzitorul are si un maner pentru transportul comod.

Incalzitorul are trei moduri de functionare: raceste; incalzeste si efectueaza doua activitati in acelasi timp: pe de o parte, sufla aer cald si, pe de alta parte, aer rece. Mai mult, fiecare dintre aceste moduri poate fi setat in pana la 6 niveluri de putere. Ofera utilizatorului numeroase posibilitati si face dispozitivul multigrad - il puteti folosi pe tot parcursul anului.

Pe laterale, dispozitivul are doua butoane, datorita carora putem regla unghiul in care este suflat aerul. Acest lucru va permite sa determinati directia in care trebuie sa sufle aer cald sau rece.

Are un panou de control usor de utilizat, format din doua butoane. Unul poate seta unul dintre cele trei moduri de functionare, iar celalalt - intensitatea incalzirii. Ocupa putin spatiu, se va potrivi in orice dulap atunci cand nu este folosit, are si un maner de transport convenabil.

Specificatii:

- Culoare neagra

- Material: metal

- Putere: 3000 W

- Tensiune: 230V

- Dimensiuni: 25,5 x 17 x 35 cm

- Lungime cablu: 1,5m

- Greutate: 1,5 kg

Fișa cu date

Culoare caracteristica
Negru
Destinat pentru
Interior/Exterior
Putere maxima
3000 W
Trepte putere
6
Design
Compact
  • ALL Products
    ALL Products
  • Iluminat & Electrice
    Iluminat & Electrice

Produse recomandate