-50% - 50%

Camera de supraveghere Xiaomi Mi 360° 1080P, alb

ZE429
2 Produse
229,99 lei
459,98 lei
cu TVA
>Castiga 23 puncte/23,00 lei Castiga 23 puncte/23,00 lei (Fiecare 10,00 lei cheltuiti = 1 punct, 1 punct = 1,00 lei reducere)
Cosul dvs. va totaliza 23 puncte care pot fi convertite intr-un voucher de 23,00 lei.
Cantitate:

Retur gratuit in 14 de zile detalii Livrare standard

Camera de supraveghere Xiaomi Mi 360° 1080P, ce va poate ajuta sa va supravegheati casa si bunurile personale.

Are un design compact si modern, si nu va ocupa foarte mult spatiu.

Camera de supraveghere  nu numai ca va inlocui compania de securitate, dar va deveni si un ingrijitor personal al domiciliului si un asistent inteligent.

Datorita designului sau, va permite sa reglati liber unghiul de inregistrare, iar filtrul cu infrarosu va permite sa inregistrati noaptea.

Camera este dotata, de asemenea, cu un senzor de miscare si posibilitatea montarii pe un perete sau pe tavan.

Camera interna este echipata cu doua motoare care permit dispozitivului sa se roteasca in sus, in jos, la stanga si la dreapta, fara restrictii.

Datorita unghiului de vizualizare orizontal 360o si unghiului vertical de vizualizare 115o, camera atinge o vedere panoramica, eliminand efectiv petele si colturile moarte.

Aveti grija de siguranta dumneavoastra in fiecare moment.

Reglati programul de monitorizare si unghiurile de vizualizare din aplicatie. Daca sunt detectate modificari, videoclipul de 10 secunde va fi salvat pe smartphone.

Camera utilizeaza tehnologia de antena celulara pentru a obtine cele mai ridicate performante RF. Imaginea este limpede si detaliata in timpul vizualizarii la distanta. Rezultatele reale pot varia in functie de mediul de retea al camerei web sau de performanta routerului.

  • ALL Products
    ALL Products
  • Camere & accesorii foto
    Camere & accesorii foto

Produse recomandate